Båtar
Hem
Våra mål
Om oss
Fotogalleri
Kontakt
Produkter
Båtar
LL12 Nephrops

Fabrikat: Stigfjord 38 byggd 1999 på Stigfjordvarvet beläget i Rönnäng / Tjörns Kommun
Besättning: Niklas Krafft och Andreas Svedberg
Fiskeinriktning: Riktat fiske efter havskräfta med burar från februari till oktober i området väster om Orust och Lysekil. Vissa delar av denna period fiskas även krabba. Från slutet på september och fram till jul fiskas även hummer . Från i början av oktober fram till december fiskas skarpsill med s.k. snörpvad .Han har vaden ombord och blir därför s.k. vadbåt. Detta fiske sker nattetid med lag med en lysbåt som är LL 27 Gullmarsfjord.
Hemsida: www.havskraftor.se
Fabrikat: Selfa Kustsjark 40 byggd 2007 av Selfa i Norge
Besättning: Niklas och Bengt Upper
Fiskeinriktning: Riktat fiske efter havskräfta med bur sker året runt från Nordkoster och ner till Måseskär. Fiske efter krabba och hummer sker under säsong. Även makrillfiske med garn bedrivs framåt vårkanten. Fiske efter skarpsill sker oktober till december i egenskap av vadbåt och går i lag med lysbåten LL25 Mi Tina från Norra Grundsund.
Fabrikat: Aramis 30
Besättning: Heinz Woller
Fiskeinriktning: Riktat fiske efter havskräfta med bur sker februari till oktober i området väster om Orust och på Käringöfjorden. Marina är en aktiv garnbåt och fiske riktas beroende på säsong efter storsill , makrill och torsk mm. Under sommarmånaderna kompletteras fisket även med fiske efter makrill med dörjmaskiner. Under oktober till december ingår Heinz i vadlaget LL12 och LL27 efter skarpsill.
LL91 Kristina / Lysekil
LL 162 Marina
Bild saknas
Bild saknas
Hemsida: www.ll91.se
Västsvenskaskaldjur.se - Flatö 421, 474 91, Ellös