Hem
Våra mål
Om oss
Fotogalleri
Produkter
Ett företag byggt av yrkesfiskare för yrkesfiskare.
Produkter: "Man har varit tvungen att beställa levande kräftor från sin handlare till ett osäkert pris för att sedan behöva lägga åtskilliga arbetstimmar för att få de 23 % kräftstjärt av krätan som man så gärna vill ha på menyn"
Läs mer
Läs mer
Läs mer
Om oss: "Bakom Västsvenska Skaldjur AB står både och yrkesverksamma fiskare och lokala näringidkare"
Kontakta oss
Båtar
Kontakt
Båtar: ll12, ll91, ll162
Läs mer
Background from: photovideogreg, http://www.flickr.com/photos/65441360@N00/5410533263/sizes/o/in/set-72157625961919684/
Västsvenskaskaldjur.se - Flatö 421, 474 91, Ellös
Bakom Västsvenska Skaldjur AB står yrkesverksamma fiskare och lokala näringsidkare med god kännedom om fisk- och skaldjursbranschen.

Vi finns på Flatön på västra Orust, där vår båt LL12 Nephrops har sin hemmahamn. Här bedriver vi verksamhet kring fiske och turism sedan många år tillbaka. Eftersom vi har varit i restaurangbranschen under många år vet vi hur svårt det är för en restaurang med hög ambitionsnivå att kunna erbjuda Västsveriges fantastiska skaldjur till vettiga priser.

Den höga och jämna kvalité som våra frysta produkter håller kan inte jämföras med någonting annat som finns på marknaden idag. Hemligheten bakom vår unika kvalitet är att hanteringen och frysningen av den burfångade havskräftan sker bara några timmar efter att båten landat sin fångst. Väljer man att vänta med detta till dagen efter, förloras det mesta av kräftans spänst.

Med vår metod bevaras förutsättningarna för den speciella smak, spänst och fräschör som man bara kan uppleva med precis nyfångade burkräftor.